Întocmire proiecte detaliate

În sprijinul dumneavoastră venim cu o serie de proiecte și propuneri, iar in măsura în care vă decideți asupra unui model, nu ne rămâne decât să stabilim de comun acord termenii colaborării noastre.

Dacă  doriți modificări la un anumit proiect, aceste vor fi realizate gratuit dacă aceste modificări afectează structura inițială în procent de maxim 20%. Dacă modificările dorite sunt mai substanțiale, atunci vom recalcula prețul proiectului și al construcției.

În situația în care vă doriți un model  din afara ofertei noastre și nu aveți  încă proiectul, vă stăm la dispoziție cu mai mulți arhitecți, pretul realizării acestuia fiind determinat de gradul de detaliere dorit (pornind de la conceptul preliminar, consultanță, arhitectură , vederi 3D, proiecte rezistență, proiecte instalații).

 

Servicii de consultanţă

În situația în care aveți deja un proiect și aveți neclarități cu privire la procedura de autorizare, vă stăm la dispoziție cu informații privind demersurile necesare și, în măsura în care ne stă în putință (proiectul propus pentru autorizare se află în raza noastră de lucru),  vă putem ajuta la obținerea documentației  și a actelor necesare de la unitățile administrativ teritoriale competente. Prețul acestui tip de servicii se vor stabili în funcție de complexitatea procedurii (nr. de avize necesare, deplasarea în teritoriu, regimul de urgență, etc).
Consultanța este oferită gratuit, indiferent dacă decideti să ne ocupam sau nu de acte.

Vă mulțumim pentru înțelegere.


Pentru informații, detalii , prețuri, vă rugăm să ne contactați :

TEL 0754044338

email: office@adedesign.ro, sorinbadea@adedesign.ro